Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία VINOLACT  ιδρύθηκε το 1994 από τον Λαυρέντιο Μερκάτη, χημικό τροφίμων, και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ως αντιπρόσωπος πρώτων υλών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.
Βασικός μας στόχος είναι να καλύπτουμε άμεσα και με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την όποια ζήτηση είτε μέσω της σταθερής σειράς προϊόντων είτε μέσα από λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας.
Έχοντας ως γνώμονα την εγγυημένη υψηλή ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρία μας έχει επιλέξει τη συνεργασία με πιστοποιημένους οίκους, οι οποίοι διαθέτουν τόσο την τεχνογνωσία όσο και την εμπειρία που απαιτούνται για την εξασφάλιση άρτιου αποτελέσματος στην παραγωγή.
Η εταιρία μας πάντα σε συνεργασία με τα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα για πλήρη τεχνολογική υποστήριξη και συμβουλευτική κάλυψη για την παροχή λύσεων, προτάσεων και επίλυσης τεχνικών ζητημάτων.
Με ισχυρή βάση την πολυετή μας εμπειρία, και μέσα από τη διαρκή ενημέρωση γύρω από τις τάσεις της αγοράς τροφίμων και ποτών – εγχώριων και διεθνών – συνεχίζουμε μέχρι σήμερα την επιτυχημένη μας πορεία στην ελληνική αγορά.

Contact Us